30 Aralık 2012 Pazar

CLICKBANK’ ın SIRRI SONUNDA ÇÖZÜLDÜ



‘Bir ürüne sahip olmadan ve websitesi kurmadan bu şaşırtıcı sistem ile ilk ayımda 1000 dolar para kazandım’
Ve sizde bu kazançlı sistemi takip edebilirsiniz… Günde sadece 1 veya 2 saat kolay adımları izleyerek, endişe duymadan, websitesi yapmak veya bir şey satmaya çalışmadan veya herhangi başka kafa karıştırıcı sistemlerden uzak bir şekilde…
İşte size kendi clickbank hesabımı göstermekten gurur duyarak gösterebileceğim bir kanıt. Sizin neden böyle bir hesabınız olmasın. Eksik tarafınız ne? İşte cevabı…
* Günlük clickbank hesap detayları tarafımızdan test edilerek kanıtlanmış sistemin sonucunda oluştu.
Şimdi şunu düşünebilirsiniz: Bu yukarıda gördüğünüz hesap detayları daha önceki gördüklerinize göre çok ta etkileyeci gözükmeyebilir…
Fakat biz diğerlerinin yaptığı gibi fotoşop programları ile değiştirilmiş görüntüleri yayınlayarak bu sayfada sizi kafalamaya çalışmıyoruz. Bizim nacizane hesap detaylarımız aynen bu şekilde.

Kimden: David Blaze (The Clickbank Pirate-Ürün sahibi)
Tarih: Cuma, Aralık 28, 2012
Yer: Muhtemelen Bankada Clickbank tan aldığı çekleri hesaplamakta
J

Blog Yazarından Not: Adam çok güzel tasvir etmiş internetten para kazanmaya çalışanlarıJJ
Ultimat ve Oyun Sistem Tanıtımı...
Sevgili, yerlerde sürünen satış ortağı...
Eğer clickbank ta kanıtlanmış ve kolay gelir elde etme metodu arıyorsan çok önemli gerçek bilgileri barındırıan bu mektup gibi bir yazıyı daha önce okuduğunu sanmıyorum.(Note:okusak zaten yerlerde sürünmezdik değerli ürün sahibi J)
Hakikat şudur ki: Clickbank ile para kazanmak aslında kolaydır!
Çoğu satış ortağı daha para kazanmadan kaybetmeye başlarlar.
Bütün çalışmalarının sonunda kocaman bir sıfırla karşı karşıya kalırlar…ve kampanyalara harcadıkları boşa giden reklam paralarından bahsetmiyorum bile.
Bunun sebebi şudur : Size verilen tekniklerin bir çoğu ayda 50 000 usd kazanç getirecek komplike sistemlerdir ve işin can alıcı noktası bu teknikler işe yeni başlayan satış ortakları için bir işe yaramaz.Kısacası bir çok tehlikenin bulunduğu bir okyanusa sizleri bırakıverirler bu da bir bataklık gibidir siz çırpındıkça batarsınız.
Bu piskolojiyi hatırladınızmı?
Şu anda hazır olun buz gibi gerçeği öğrenmek üzeresiniz.
Bunu duyunca biraz bozulacaksınız.
Belki bu sayfayı kapatıp şimdiye kadar okuduklarınızı da unutmak isteyeceksiniz…
Fakat devam ettiğinizde size bu işe yapışacak ve dikkatlice bizi takip edeceksiniz .Bunu garanti ediyoruz...
Ve Bunu yaptığınıza memnun olacaksınız size garanti ediyoruz.
Clcikbank ile para kazanmaya çalışmış ve başarısız olmuşsanız işte tam yerindesiniz…
Bu sizin suçunuz değil,Çünkü…
Size yalan söylüyorlar!
Sistemde tonlarca ‘Clickbank tan Nasıl Para Kazanılır’ şeklinde ürün var... Belki bazen çok ucuz ürünler görmüşünüzdür ki sahipleri çalışmayan metodları içerisine yerleştirmiş hızlı bir şekilde zengin olmanın amacını gütmekteler.
Bu ürünlerden bazıları elbette güzel ürünler fakat % 99 u aynı sorunlardan dolayı işe yaramamaktadır…Eğer size yalan söylemeyende varsa onlarda emin olun tam olarak doğruyu söylememektedirler. Nerden mi biliyoruz. Belli bir süre bizlerinde sürünmişlüğü varJ
Ve dikkat ettim size ne yapmanız gerektiğini söyleseler bile onu nasıl yapacağınızı asla söylemezler!
Dikkat edin kafanızın içinde şimdiye kadar internetten nasıl kazanılacağı ile ilgili bir türlü hayata geçiremediğiniz birçok bilgi var elbette bu bilgilerin nasıl kullanılacağı hariçJ.
Elbette şu anda başınıza bir silah dayasam tabiki tetiği çekemezsiniz. Çünkü sizi kandıranların hepsi size 1. Adım yerine 8. Adımdan başlatırlar ki sizde onlar gibi kazanmayın çünkü onlar için paranızı alana kadardır herşey daha sonrası umurlarında olmaz ama size gereken 1. Adımdan başlamaktır.Bunu yapabilmek önce dürüstlük,iyi niyet sonra iyi bir empati yeteneği ister.
Sözümona bu işin gurme leri (tecrübelileri) size ilginç miktarlardan bahsederek binlerce makale yazmanızı linklerini onlar için paylaşmanızı Google da saatler harcamanızı ve paralar harcayarak reklam kampanyaları oluşturmanızı size söylerler.
Ama biz, sizlere aşağıdakileri bildirmek için buradayız...
Dibsiz kuyular olmayacak!
Büyülü reklam kampanyaları ve garanti edilmiş anahtar sözcükler olmayacak!
Sadece kırmızı bir düğmeye basarak uyurken para kazanamayacaksınız…
Gurmelerin dediği gibi- en önemli şey linkinize trafik sağlamak. Evet bu doğru ama bu sizin bu işi yaparken düşünmeniz gereken en son şeydir!!!
Size aslında trafik gönderme işinden önce kanıtlanmış bir sistem lazım ki trafik gönderme seviyesine gelene kadar boşa çalışmış olmayasınız. Bırakın adwords müş vs kalsın yerinde önce kanıtlanmış sistemi kurmalıyız.
Ve Evet Kanıtlanmış bir sistem var &
Bunu Sizlerle Paylaşmak İstiyoruz!
Sisteme bak… Sadece linkine trafik göndereceksin ve bu senin satış yapmanı sağlayacak! Komik!!!
Değişiklikler düşünülmeyecek ,ayrıntılar hiçe sayılacak,bu ne kadar saçma bir düşünce yapısı,aslında yalanın taa kendisi, çünkü…
Sizin linkinize tıklayan bütün insanlar ürün almak için tıklamazlar ve tıklayanların % 1 veya 2 si alırsa buna mutlu olursunuz.Ama Satıcılar sizin gönderdiğiniz bütün alıcıların e-mail adreslerini toplarlar ve daha sonra sizin onların ayağına getirdiğiniz potansiyel müşterilere farklı yollarla sizden habersiz satış yaparlar.Bunu biliyormuydunuz!!!
Daha kötüsü var…
Siz hem para ödersiniz hemde her bir satış için hep aynı çaba yı sarfedersiniz.
Karlı bir iş mi bu? Belki… Fakat çok çalışmak sizi zengin etmeyecek. Etkili çalışmak ise başkadır. Bunu hem gerçek hayatta hemde sanal hayatta idrak etmişseniz doğru yerdesiniz.
Şimdi şu şekilde olsa daha iyi olmazmıydı…
Linkine ilk tıklandığında tıklayan ziyaretçi ürünü direkt olarak almaya niyetli olsaydı?
Bir kez sisteminizi kurduktan sonra çok az çalışarak devamlı olarak ürün satın alınsaydı?
Sattığınız ürünün kalitesi ve başkalarına da kazandırabilme özelliği sayesinde müşterilerin devamlı olarak ürüne abone olsalar ve diğerlerine de kendi insiyatifleriyle tavsiye de bulunsalar nasıl olurdu?
Tabikide aha iyi olurdu… üç soruyada evet cevabını verdiğinizi duyabiliyorum.
İlk amacımız herzaman insan kazanmak olacaktır ürün satmak değil...
Satmaya çalıştığın ürün hakkında ziyaretçilere ücretsiz rapor ver. Onların bütün yorumlarını ürün için alarak değer vererek bu süreci ürünü önce onların almaları ve daha sonra başkalarına satmaları için kullansan onların sattıklarından da kazanç elde edersin. Onlarla birlikte hareket eder ve ürün ile alakalı diğer ürünlerinde satışını onlara yapabilirsin.
Bu tamda size öğretmek istediğimiz şey. Size öğreteceğimiz sistemi sadece bizim size sunacağımız ürünler için değil herhangi iyi bir ürün içinde yapabilirsiniz.
Mükemmel olduğumuz bir konuyu size neden öğretiyoruz?
Size % 100 geri dönüşümü olan sistemi ne zaman vericez!
Görüyorsunuz, İnsanların bu durumunu görmek bizleri de hasta ediyor.
İlk başladığınızda ne kadar zor olduğunu biliyoruz (ki yanınızda olacağız) ve gün içerisinde çok fazla zamanınızın olmadığını da biliyoruz.
Diğer yandan bizler yapmaya başlarken işi öğrenenlerdeniz ve sizin için sistemi hızlıca kurarak onu yönetmeyi de size öğretmeye başlıcaz.Burdaki en önemli püf noktası şu olacak: Siz hazır sistemimizi kullanmaya başladığınızda öğrenmeye de başlayacaksınız ve öğrenirken ilk kez hayatınızda kazanmanın tadına varacaksınız.
İşin daha da ayrıntılarına girmeden kanıtlanmış sistemin kazandırdığının ispatınıda görmek isteyeceğinizi düşünüyoruz.
Yukarıdaki clickbank hesabımıza sahip olabilirsiniz...
Bu hesap detayı size çok abartılı gelmeyebilir oldukça mütevazıdir. Kabul ediyoruz. Bizim işimiz gerçeklerle.
Bize ait olan bütün hesaplarımızın toplamını alarak ta veya hepsini ayrı ayrı burda göstererekte sizi etkilemeye çalşabilirdik ama böyle bir şeye gerek yok. Çünkü biz sizi iş ortağımız olarak görüyoruz. Sistemimiz KAZAN-KAZANDIR dır dır.
Fakat burdaki önemli nokta nedir sizce?
Bizim sistemimize ilk adımı attığınızda size, sizin ne yapabileceğinizi göstereceğiz!
Sizin için sistemi kurduğumuz sırada size sisteme girmenizi, clickbank tan 1 veya 2 adet deneme hesabı açarak sadece bizim sistemimizi kullanarak, ekstra trafik olmadan, ekstra hazırda web sitesi olmadan ve reklam yapmadan nasıl gelir elde edildiğini göstereceğiz!
İşte burda kimsenin başkasına göstermeye yüzünün olmadığı bir hesap var! Yanlışmı?
* Üyelerimizden birinin hesabıdır. Bizle başlamadan hemen önce kaydetmiştik.J.
Herşeye sıfırdan başlarız!... Ve bizim kursumuz/testimiz aynı olunca sonuç almaktayız.
Sistem devreye girdiğinde clickbank hesaplarındaki gelirler ani bir patlama yaşanmış gibi birden bire artmaya başlıyor.
* Ürünümüzü kullanmaya başladıktan sonra üyelerimizden birinin clickbank hesabı
Asıl önemli olan şey ise bu kazancın devamlı olması!!!
Üyemizin sistemi oluştuktan sonra onlara linklerine trafik göndermemelerini talep ediyoruz çünkü sistem kendi kendine doğal trafik kaynağı sağlayan bir sistem haline dönüşmektedir.
2012 Haziran ayı detayları...
* Üyelerimizden birinin sistemi durdurduktan sonra ki doğal yollardan gelen trafikle meydana gelen kazançları gösteren tablo.
Vu bu durum sadece bahsettiğimiz birkaç kolay dersi uygulayarak olan doğal trafik…
Düşünün sistemin tekrar açıldığını !!!
Aynı anda kazandığımız bir sistemde zaten neden durduralım ki bu işleyişi. Çünkü üyelerimizde şirketin bir parçası gibi olmuştur artık...
Ve Bunu neden yapıyoruz?
Bu bilgilerdende görebildiğiniz üzere sistemimiz bu şekilde çalışmaktadır.Kısacası clickbank ın ürünlerinin otomatik bir şekilde muhatabına ulaşarak satılması sistemidir. Bildiğiniz üzere clickbank ta sadece internet üzerinden para kazanma metodlarını anlatan dijital ürün yok bir çok kategoride 10 binlerce ürün bulunmaktadır. En güvenilir ve insanlara yararlılarını sizler için seçtik ve tavsiyelerde bulunacağız.
Ama bu aşamaya gelene kadar ve işler sistematiğe bağlanana kadar yapılacak çok iş var.
Çok kaliteli bir site yapacaksınız,siteye bir çok şey yükleyeceksiniz,ve serveriniz olmalı.
Çok iyi makale ve raporlar yazmalısınız ki insanların dikkatini çekerek onların ürünü almalarını ve satmalarını sağlamalısınız.
Ve size gelen mesajları otomatik cevaplamak için sistemlere bir çok para ödeyeceksiniz.Aynı zamanda bu mesajların bir çoğu da işinize yaramayan boş şeyler olacak.
Çoğu satış ortağı her bir ürün için ürünü satabilmek için bunları yaparak zaman,enerji,para harcar.
SONUÇ OLARAK: Büyük ihtimalle (% 99-bu oran raporlarla kanıtlanmıştır)yukarıda yazılı işleri yapacaksınız ve sonunda yatırdığınız paranın karşılığına denk gelecek bile komisyon toplayamayacaksınız.
Bunu başarmak hep aynı zorlukları aşarak mümkün oldu.Ama artık öyle olmayacak.Ben çalıştım oda çalışsın başarsın diyeni çok gördük fakat ben çok uğraştım onlar uğraşmasın sadece bu uğraşlarım için bana küçük bir hediye versinler diyen çok az J.

İŞTE SİZE BU İŞTE BAŞARININ ANAHTARI!
Takdim Ediyoruz….
Clickbank sistemindeki çalışan ürünlerin satışının devamlılığı sırları

Hızlı&Kolay&Kanıtlanmış sistem ömürlük

Zaman ilerledikçe artan komisyon miktarı...
Sizin için bütün bu zor işleri yaparken!
Açık söylemek gerekirse…Bir şansı gerçekten yakalamak ve otomatik hale getirerek finansal seviye atlamanın da nasıl olacağını göreceksiniz.

Eğer isterseniz…
Otomatik sistem hızlı bir şekilde sisizn clickbank hesabına uygulanır sonuçları ise adresinize gelen çek lerden veya banka hesabınıza yapılacak para transferiyle göreceksiniz
Belkide Daha önce hiç kazanmadığınız parayı bu ay içerisinde kazanacaksınız.
Bizim zor işleri yaptığımız ve sizin istediğiniz zamanlarda üzerine düşerek daha çok kazanabileceğiniz kendi kurallarınızı uygulayarak patronsuz çalışmanın keyfine varacağınız bir hayat tarzınız olacak...
Ürünümüz aslında buraya kadar okuduysanız tamda aradığınız şey…
Ama sadece bizim burda söylememizle olmaz tabiki…(Üyelerimizi de dinlemelisiniz). 



Paul Kinder
Traffic-Splash ın sahibi
Clickbank Korsanı (ürünün Türkçe adı-İngilizcesi Clickbank Pirate) gerçekten gördüğüm en etkili ürün.
Yapılabilecek yanlışlardan arındırılmış en iyi clickbank ürün satış metodu sunuyor biz önce denedik daha sonra satın aldık.
Daha önce hiç olmadığı kadar üye ve çevremiz oldu bunu garanti olarak yapan bir sistem.
Kesinlikle tavsiye ediyoruz…




İşte Sizlere aşağıda bu programla birlikte
Elde Edeceğiniz Clickbank ın Sırları paketi!
Profesyonel bir şekilde dizayn edilmiş ve ilk adımları çok hızlı bir şekilde gerçekleştirip hemen kazanç kısmına geçmenizi sağlayacak olan video dersleri.

Ve gerçekten de herhangi bir sistem kurmanızı talep etmicez…Hosting hesabına,domaine,ve başka herhangi bir sürpriz de olmayacak...

Ana sayfanız üyelik sayfanıza girdiğinizde zaten hazır olacak ve çok hızlı şekilde size kullanacağınız link verilecek.
Sadece Bunlar da yetmez ?
Hesaplarınızı iyi bir şekilde idare ederek banka ile hesabınız arasındaki kombinasyonuda sizler için ayarlayacağız!
Sistem kurulunca satın alımlar yavaş yavaş başlar ve banka hesabınız clickbank hesabınız sitedeki öedem sayfası vs vs kombinasyonlarını siz parmağınızı bile kıpırtdatmdan bizler ayarlayacağız.

Size,aylık haftalık ve saat lik öyle detaylı raporlar vericez ki işleyiş hakkında tam bilginiz olabilecek,Bu raporu günlük kontrol etmek te çok kolay ve üyelik sayfasında her an anlık raporları görebileceksiniz.

Belki biliyorsundur herbir detayı görüp işi dahada geliştirebileceğin raporları herkes görmek ister.Örneğin clickbank ta satış yaparsın ama nerden girildi kim hangi paylaştığın linke tıkladı da satıl aldı bulmak için akla karayı seçersin.İşte bu artık size sunacağımız rapor sayesinde olmayacak.Kim neyi nerden aldıysa bunu bileceksin ve o yer için daha çok yoğunlaşacaksın.İşe yaramayan paylaşımları daha sonra eleyeceksin.En etkili yolu bulmak için birebir raporun olacak...
Kendin için böyle bir şey istersin değilmi?

Size gönderdiğimiz makaleleri,yazıları vs vs diğer bütün araçları sadece kesip sayfana yapıştıracaksın.Günlük olarak seni beslicez paylaşacak ve kendi linkinle o kadar çok materyal olacak ki hepsi sana fazla bile gelecekJ.Bütün bu bilgileri paylaştığında sadece gerçek alıcılara ulaşacaksın.Yani 1000 trafik sana 800 potansiyel alıcı olarak geri dönecek.

Her şeyi otomatik olarak biz yapıcaz ve senin referans linkin ile sen hem ürünü hemde ürüne benzer diğer ürünleri kendi linkinle otomatik şekilde satıyor olacaksın.

Biliyoruz ki e-posta ile pazarlama konusu bizim elimizde bize bağlı olarak başarısı belli olacak bir şeydir.
 Ve biz sizin bu konuda da başarılı olmanızı istiyoruz.

"Düşünmeye gerek yok! sadece alıcıların ne istediklerini anla yeter!!!
Geçenlerde bir satış ortağının benim ürünümü satarak aylık 50000 dolar para kazandığını görünce çok dikkatimi çekti...

Dikkatimi çeken bu konuda kendi stratejimden farklı bir stratejimi kullanıyor diye merak ettim ve daha çok ayrıntısına girdim işin.

Ve anladım ki eğer kafan ticarete çalışıyorsa onu uygun bir ortama sokup orda şansını denemelisin zaten kafası çalışan bir insan her yerde başarılı olur ama uygun zaman zemin kişi ve ürünü bulmalı.

Kullanılan sistemi öğrendim ve bende uygulamaya başladım,bana satış ortağı olan birinin zekasını kullandım tabiki o da karşılığını aldı falasıyla
J.

Aynı stratejiyi sizde izlerseniz % 95 ve hızlı bir şekilde kazanmaya başlıyorsunuz.Bunu keşfettiğim için çok gurur duyuyorum.

Eğer sizde yeni bir şey keşfetmek istiyorsanız bu programa hemen düşünmeden dahil olun ve farklı insanların arasına katılın.Bazen program insanları bazende insanlar programı farklı yapar.

Unutmayın potansiyel alıcılar sizi bekliyor sadece onların yerlerini bulmanız ve onlara istediklerini göstermeniz lazım bunu da zaten sizin için biz yapıcaz sizde bizlere yardımcı olacaksınız.



Simon Hodgkinson
HodgkinsonPublishing.com un sahibi.
Ve En can alıcı nokta...
Yaptığın herşey senin yaşam kalitene anında yansıyacak!
Biz senin linkin ile alıcılara satışa devam edeceğiz!!!
İşin aslı şu ki siteden alınan herşeyden komisyon alacaksın ve bu ömürlük bir iş olacak.
 Sadece bir yönlenen ziyaretçi direk olarak ürünü almak için yönlenmiş olacak ve ürünü alır almaz clickbank hesabında komisyonunu göreceksin!
Bu işin SIRRI dediğimizde...
Aslında kasdettiğimiz nedir?
Herşey sizin için tarafımızdan hazırlanmış ve işlemlere hazır hale getirilecek…
İşe başladığınızdan 15 dk sonrasına kadar bütün ayarlar yapılmış ve kazancınız başlamış olacak.
Ve sayfanıza trafik göndermeye başlayacaksınız tabiki sizin için hazırladığımız birçok materyal, vs vs kullanarak.
Ve Kullandıkça sistem daha iyi olacak…
Eğer şu anda ürünü spariş ederseniz size aşağıdakileri de sunmuş olacağız:

 Yukarıda bahsettiğimiz sistem detayları adım adım nasıl yapılır klavuzu ve her ay yeni bir sistem size bedava öğretilecek.
İşin 5 Gizli Anahtarı…
Hemen kullanmaya başlayabilirsiniz!

What You Don't Need To Do...
To Make Piles Of Cash!
You don't have to sell anything! You just give away valuable free reports... and we'll do all the selling for you. Gone are the embarrassing days of pestering family and friends to make sales!

You don't have to write a single word! Everything from the squeeze pages and promo tools, to reports and follow up series are all done for you. No more sweating over your keyboard or spending money on unreliable ghost writers.

You don't have to learn any tech skills! All your pages, reports and links are all set up and ready to go. You don't have to write a single line of HTML, know FTP or anything of that sort!

You don't have invest a lot of cash! With Clickbank Pirate you get everything you need - you don't have to pay for hosting, autoresponders, link cloakers, writers etc.
If you can turn on a computer - check your emails and browse the internet...
Then You Know Everything You Need...
To Make Money With This System!
How to drive traffic to your squeeze pages, is quite possibly the only question you can have left...
But don't worry - we've got traffic covered too!
We've made generating huge amounts of targeted traffic as simple as a few clicks of a button.
Remember, with each of your 5 turnkey systems you also get...
All the promo tools you need! Just cut and paste our prewritten ads, banners, blog posts, articles etc. and you are ready to go!

Detailed step-by-step instructions on how to use these prewritten promo tools, where to post them and how. If you follow these steps you can't fail to drive traffic and make money!

Advanced step-by-step tutorials showing you how to easily quadruple your traffic and profits by adding your own custom promo tools to the mix!
But we can do even better than that...
If you secure your Clickbank Pirate membership today - we'll give you free instant access to this $197 value Fast Action Bonus...
And you'll discover how to easily drive more traffic than you'll know what to do with!
Bonus 1: Traffic Generation 101 $67 Value
No stone is left unturned in our brand new traffic generation course...

This is a complete encyclopedia of traffic genearation with ideas and advice for everyone, newbie and pro alike.



Covering hot topics such as:
  • Article Marketing
  • PPC Advertising
  • Blog Traffic
  • SEO
  • Traffic Exchanges
  • Email Marketing
  • And Much More...
This complete traffic generation course will show you step by step, how to start generating a massive amount of traffic starting from scratch!

This course will be sold separately for $67!

But you get free VIP access to the entire course, when you 
grab your Clickbank Pirate membership today!


We already told you that we set you up, to make Clickbank Pirate the best turnkey income system ever!
And after setting up your cut and paste promo tools and the step-by-step instructions on how to use them...
We suddenly realized... You might not have a place to use those.
That's when we decided to give you a free money making blog
And not just any blog...
We Have Created The Ultimate 
Plug & Play Blog Solution
As with all your other Clickbank Pirate pages, your blog is already set up and ready to use the instant you log in to your members area.
We host your blog for you! This is a free bonus with your membership and there are absolutely no extra hidden cost... and no need to ever fiddle with hosting accounts, FTP etc.

We have already set your blog up! No technical skills needed whatsoever... Everything you need to do can be handled from your Clickbank Pirate members area. You can even switch between our professionally designed Wordpress themes with just one mouse click!

Your blog is fully optimized! Yep you get fully search engine optimized Wordpress blog with all the latest plugins installed and activated - And we'll make sure your blog stays optimized forever!

Your blog is fully monetized It's set up to automatically promote your turnkey squeeze pages and Clickbank products with your affiliate links. In other words... a totally hands off money machine!
The only thing you need to do is log in to your members area... add your blog posts and press submit!
And remember... we promised that you would never have to write a single word!
In each of you 5 turnkey packages you get 2 articles and 2 blog posts ready to go
That's 20 blog posts you can have live on your blog - generating autopilot income for you.... in just 15 minutes from now!
And you'll get new blog posts and articles every month
We can't even begin to put a value on this plug and play blog bonus...
A conservative estimate would be... that to get someone to build you a full optimized Wordpress blog with a custom theme, as well as the prewritten blog posts, would cost you at least $297
Add the domain name, monthly hosting and writing costs to that and you are looking a hefty bill.
But when you secure your Clickbank Pirate membership today... You get this entire plug and play blog system as a free bonus!
Bonus 2: Plug & Play Blog $297 Value
Your own personal Wordpress blog - fully hosted, optimized and ready to go... you don't have to lift a finger!


Completely monetized and ready to promote your turnkey business and Clickbank links. You just log in, click and post the content we have already given you.

It could not be any easier!

Get your free plug & play blog, when you 
grab your Clickbank Pirate membership today!


"It doesn't get any easier than this!"
...Pick a theme, click a button and you have a blog ready to add content to immediately.

As the bulk of all my Clickbank sales start with blogging to generate the traffic, this will be extremely valuable. A simple point and click way to blog with no installation or technical expertise. They already did all of the optimization for you.

I know it will work because I consulted them on what I use for setting up blogs and they applied it, but made it as easy to use as a sippy cup is for my grand daughter.

It doesn't get any easier than this!


Mike Paetzold
WordPressMadeEasy.net

We are giving you all the tools you need in order to start making a lot of money on Clickbank... fast!
...And we're doing it in a super easy turnkey format!
But we do realize that sometimes even the best system in the world is not enough.
You might run into small problems, have questions, lose motivation for a bit (it's ok we all do)
But we believe so strongly in the Clickbank Pirate system, that...
We Want To Coach You To Success!
Yes you read that right!
Most of the so called gurus will be happy to just take your money, and leave you to your own devices...
In fact they are banking on your failure, so you need to come back and buy their next product!
Not us... we truly do believe Clickbank Pirate is the system you need...
...and we want to make absolutely sure you succeed with it!
As a Clickbank Pirate member you'll get access to:
Exlusive Member Step-By-Step Training: showing you exactly how to drive traffic to your turnkey systems and make a lot of money fast. We'll sho you exactly what to do, when, where and why.

Huge Training Archive: all your step by step training, webinar replays, traffic training etc. will be available from inside your members area. So you don't have to worry about ever missing an email, you can revisit all the training as often as you like.

Dedicated Support Team: as a Clickbank Pirate member you get priority support and our professional team stand ready to answer your questions... Never get stuck again!
We don't normally offer coaching in any way shape or form...
If we did you would definitely need to stick a couple of zero's behind the price tag below.
But as a Clickbank Pirate member you get access to all the training and support at no extra cost!
Bonus 3: Training & Coaching
Never ever get stuck again! We want to make sure you succeed and we are going to coach you until you do!

Follow our step by step tranining and discover the hidden secrets to massive Clickbank success!

Free Access, when you 
grab your Clickbank Pirate membership today!


"Count me in!"
Months and months have been cut from my learning curve. Vital to me were their expertise on email marketing strategies, list building techniques, and the intricacies of approaching Joint Ventures. Their ideas were instrumental in opening my first successful online membership site.

Click Bank Pirate is going to allow hordes of people to be successful by giving them a complete turn key business system with real products. No technical skills needed - they give you everything!

And the added benefit of step by step training this truely is no-brainer

Count me in!


Tony Tezak
TezakTrafficPower.com

Are You Ready To Grab Your Keys To...
Autopilot Income?

There's one thing we forgot to mention, and we're pretty sure you've asked yourself already...
Won't everyone get the same turnkey systems, making them less valuable?
And since we mention this, you can probably guess the answer...
It's a resounding no!
When you secure your Clickbank Pirate membership today, you'll get 5 of these turnkey packages + a new one every month.
But we have a whole lot more than 5 of these ready, and more getting done every day.
In fact we probably have a lot more than we really need, but only because we want to help you make as much money as possible - And less competition means more money in your pocket!
Sure there will be some overlap, but we have a pretty clever system in place
Won't bore you with the technical details of the algorithm...
But rest assured that only a very limited number of members will get the same turnkey packages, and never the same combination at the same time.
And all this will work to your advantage, because we just added an amazing extra feature!
We are going to give you the ability to easily track your turnkey squeeze page over unlimited traffic sources... You will get full conversion stats so you can see what works for you
But more importantly... We collect the system wide conversion stats on all the squeeze pages and use it to continuously improve your conversion rates. That's why some some overlap is actually best for you - because at the end of that day it will mean more money in your pocket.
If you do your own tracking and testing, you'll realise the immense power of a large scale test like this, where we collect data so fast that we can literally improve the pages on an hourly basis if needed
If you don't ... It's just one more of those things where you can sit back, relax and rest assured that we are doing all the hard work for you and optimizing your sites for better results.
As with everything else in Clickbank Pirate - This is designed to be as easy as possibly for you!
That's All Great...But
You Might Be Thinking That Such A Feature Packed Value Offer Is Going To Cost A Small Fortune...

But Don't Worry...
We're going to reveal exactly how you can get your hands on this system for much less than you think.
But first lets refresh...
Exactly What You Get With Your Membership
5 Complete Money Making Turnkey Systems: all ready to go as soon as you access your members area... And you'll get one new turnkey system every month!

Free VIP Access To Traffic Generation 101: plus easy to follow step-by-step instructions in your members area and awesome cut and paste promo tools.

Step By Step Training free access to our members only training area where we'll coach you to success - plus priority access to all the support you need!

Your Own Plug & Play Blog: already set up, optimized, monetized and ready to make you serious cash - as soon as you access your members area.
If you want to make fat commission checks by following a simple proven system, where we do all the hard work for you... this is exactly what you've been looking for!
This is fast, easy to get started, and can provide you with exactly the kind of lifestyle you've been looking for...
And that's not even the best part...
The best thing is... We're covering you with an amazing guarantee:

We're So Sure This Is Exactly What You Need
To Get Into Profit That We're Giving You
TWO Whole Months To Try It Out...
This guarantee gives you total peace of mind...
You get a full 2 months to play around with Clickbank Pirate before you have to decide whether you want to keep it.
Try it out, see if it works for you.
See if you like it...see if you can use it to get the freedom you want... And if you can't use it, or just don't like it, no hard feelings. We'll personally refund every penny of your cash with a smile on our face and no questions asked.
But don't worry-
This isn't one of those fake guarantees where we ask you to prove that it didn't work for you before giving your cash back...
We don't care if you don't even try to use it.
We'll still give you every dollar back.
You see, we're so sure that Clickbank Pirate will blow you away that we're happy to give you an unheard-of no-strings guarantee like this...
You're not going to find a guarantee like that with just any product...
So if you want access to this amazing system at zero risk, you need to get in right now!

Guarantees like that don't come along every day...
Neither do opportunities like this...
So we need to talk about price.
You're probably thinking that this is some kind of super expensive opportunity...
After all, how much is it worth to hand someone a proven turnkey system that's ready to make money within minutes?
How much is a system that has been proven to generate more than $1000 a month worth?
Even if we were asking you $1000 for this (which we're not), it would still be the bargain of the century wouldn't it?
But thankfully, we're not asking anything like $1,000
In fact, not even half that...
If you act right now...
We're going to practically give you the whole thing for $197$97 Just $67...
That's less than $14 per turnkey system!
And that's not even counting all the other bonuses and features...
And if you secure your membership today, you'll lock in your special VIP member's discount and get a brand new turnkey money making system every month, for only $37
But If Clickbank Pirate doesn't do everything we've said it will, plus more, simply cancel your membership at any time and you'll never be billed again...
And you still get to keep everything!
Fair Warning Though!
This is a limited offer...
This is not a gimmick - In order to make this more restrictive and protect the profit pulling potential for the fast action takers... the price will go up!
If you leave this page now and come back later, we can not guarantee that you can still get on this "Founding Membership" level!
Take action today and secure your place at the Captain's table and don't let some cutthroat steal your place!
Click the button below to lock in your place for just $67, before the price goes up for good...
The life that you want is waiting for you ... We're holding the key right here... you just need to grab it!
To your Clickbank Success!
David Blaze
David Blaze
The Clickbank Pirate

P.S. - Right now you're at a fork in the road - you can either carry on as you are - struggling to make anything at all online - or you can pull out your credit card, click the order button - turn the key and start up your massive autopilot online income. You get instant access to your personal turnkey system even if it's 2am!
P.P.S - Here's a bold statement: we virtually guarantee your success because you simply plug in to our proven system - we do all the hard work for you. You have nothing to lose. have no fear. Do not wait. The price will go up soon - If you leave this page now and come back later, we can not guarantee that you can still get this bargain deal!
P.P.P.S - Don't forget this whole deal is covered by our 100% legally binding 2 month guarantee... you can check this whole thing out and use your turnkey systems for 60 whole days, and if you're not happy, you get your cash back. We don't care if you use it to make thousands of dollars in those 2 months or don't use it at all... We'll still personally give you every red cent back the second you ask for it...


"Never seen that done before and it's really cool!"
Just wanted to let you know you've done a great job on this and you've made it so easy for everyone inside.

If you can copy and paste a link and send traffic to it you should definately be able to make alot of money with this system for a long time.

And they are even going to mail your prospects with backend offers - you cannot beat that, these guys know how to really pick up sales. In fact they were in our top 5 on MME4 so you are lucky to have these guys mailing for you!

By the way, I like the member area layout also - never seen that done before and it's really cool!

I know I'll be using this myself as soon as I can!

Thanks guys!


Jeremy Gislason
SureFireWealth.com

"This will change Clickbank marketing forever!"
I am just blown away by this system. I am even jealous I did not think at it first... but when I see all the hard work they put inside, I understand it's not just a service...it's a huge challenge brought to life to help people succeed online and make money. Clickbank is the biggest marketplace but is often overlooked. Clickbank promotions need a cutting edge marketing strategy and tactics to be profitable.

And CB Pirate provides everything on a silver platter. The marketing strategy is just perfect and all the steps of the processes are optimized to generate more money for users of the system. Your affiliate link is everywhere possible (in emails, on thank you pages, download pages, blog, banners...) and everything is tweaked to even more improve conversions.

Simply said, you've got all the skills you would ever need to succeed online who collectively worked during 2 years to generate an amazingly simple system to use, still really powerfuly and profitable.

This product will change the life of many wise marketers who will take action now. Do not even consider being serious about internet marketing without having CB Pirate in your marketing arsenal


JP Schoeffel
CreativeNicheManager.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder